Борусия Дортмунд все още е на кръстопът за това как

...
Борусия Дортмунд все още е на кръстопът за това как
Коментари Харесай

В Дортмунд още не знаят как да заменят Батшуай

Борусия Дортмунд към момента е на кръстопът за това по какъв начин ще бъде сменен контузения Миши Батшуай до края на сезона. Белгийският национал повреди връзки в глезена си и е навън за оставащите мачове, а евентуално и от Мондиал 2018.

От Борусия потвърдиха: Сезонът на Миши завърши

24-годишният Батшуай дойде чартърен от Челси през януари и се потвърди като същинска находка. Той означи 9 гола в 14-те си мача на всички фронтове, преди да се контузи във финалните мигове от злощастното рурско дерби против Шалке 04, изгубено от „ жълто-черните” с 0:2.

Реално Борусия сега не разполага с съответна опция на тъмнокожия таран. „ Имаме няколко варианта”, съобщи треньорът Петер Щьогер. „ Можем да създадем директна подмяна посредством Алексадър Исак.”

Борусия желае Батшуай за непрекъснато, Челси му лепна тлъста цена

18-годишният швед не е играл кой знае какъв брой за „ пчеличките”, откогато дойде от АИК Солна през януари 2017 година. Затова наподобява по-вероятно Дортмунд да довърши сезона без характерен нападател начело.

„ Можем да пуснем на върха и някой от бързите ни крила”, добави Щьогер, отваряйки малката врата за Марко Ройс или Максимилиан Филип.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР