Борусия Дортмунд вече се оглежда за следващия Джейдън Санчо и

...
Борусия Дортмунд вече се оглежда за следващия Джейдън Санчо и
Коментари Харесай

"Борусия" Дортмунд иска братовчед на Джерард

" Борусия " Дортмунд към този момент се оглежда за идващия Джейдън Санчо и май го е разкрил в лицето на 17-годишния братовчед на Стивън Джерард - Боби Дънкан.

Братовчед на Стивън Джерард написа история в Англия 15-годишният Боби Дънкан по стъпките на легендата на "Ливърпул "

Лидерът в Бундеслигата към този момент бере плодовете на своята 8-милионна инвестиция. Миналото лято Санчо напусна " Манчестър Сити ", с цел да се развива при " жълто-черните ". Сега отборът от Борусия се надява футболистът на " Ливърпул " да последва образеца на своя съотечественик.

През лятото Дънкан мина в мърсисайдския клуб от академията на " жителите ". Той подписа 3-годишен контракт, а предходната седмица за първи път тренира с мъжкия отбор под управлението на Юрген Клоп.

Откакто е в " Ливърпул " Дънкан вкара шест гола и записа три асистенции в Премиър лийг за отбора до 18 година

" Борусия " се интересува освен от братовчеда на Джерард. Германският гранд следи и представянето на играча на " Манчестър Сити " Фил Фодън. Той е считан за един от най-талантливите млади полузащитници, само че не получава доста шансове за изява при Пеп Гуардиола.

Настоящият му контракт изтича през 2020 година и " жителите " могат да се окажат в същата позиция, в която се откриха със Санчо. Тогава те се съгласиха да го продадат на " жълто-черните ", с цел да не се озове при някой огромен противник от Висшата лига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР