Борусия Дортмунд вече почти е уточнил всички детайли по офертата

...
Борусия Дортмунд вече почти е уточнил всички детайли по офертата
Коментари Харесай

В Дортмунд вече готвят офертата за Батсман, но...

Борусия Дортмунд към този момент съвсем е прецизирал всички елементи по офертата си до Челси за откупуването на нападателя Миши Батшуай.

Белгийският национал се контузи тежко при загубата от Шалке 04 (0:2) и действително сезонът му завърши прибързано. Въпреки това 24-годишният състезател остави страхотни усещания с изявите си от януари насам, когато бе преотстъпен от „ сините”, където не пасваше в схемата на мениджъра Антонио Конте.

Положителни вести за Батшуай

Отбелязаните 9 гола в 14 мача са повече от задоволително учредения за идните ходове на Борусия. При всички положения след края на сезона Батшуай ще се прибере в Лондон, до момента в който чака развръзката към бъдещето си.

Пред „ Шпорт Билд” изпълнителният шеф на Дортмунд Ханс-Йоаким Вацке призна, че клубът живо се интересува от опцията да закупи играча. „ Интересът ни да подпишем с него е налице”, разяснява босът.

Челси лепна тлъста цена на Миши

„ Челси към този момент разполага с двама централни нападатели в лицето на Алваро Мората и Оливие Жиру. Първо обаче би трябвало да изчакаме и да забележим кой ще води Челси през идващия сезон. После ще преценим кое е възможно”, добави Вацке.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР