Борусия Дортмунд стартира сезона си с разгромен успех от 5:0

...
Борусия Дортмунд стартира сезона си с разгромен успех от 5:0
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд започна сезона с разгромна победа

Борусия Дортмунд започва сезона си с победен триумф от 5:0 над третодивизионния Дуисбург в мач от първия кръг в шампионата за Купата на Германия.

„ Жълто-черните “ нямаха никакъв проблем да се оправят със противника си, а в допълнение оказа помощ и фактът, че в края на първата част „ зебрите “ останаха с човек по-малко.

Младите звезди на Борусия предстоящо изпъкнаха, като голове вкараха Джейдън Санчо, Джовани Рейна и дебютиралият Джуд Белингам. Сред голмайсторите се разписаха още Торган Азар и завърналият се в игра Марко Ройс.

Санчо откри резултата в 14-ата минута, реализирайки дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле. След половин час игра пък Торган Азар изведе по брилянтен метод с пета Белингам, който прокара топката под плонжа на Лео Вайнкауф.

В 38-ата минута Доминик Фолкмер бе изпъден поради това, че събори на земята Ерлинг Холанд като финален в отбраната. От отсъдения директен свободен удар пък Торган Азар осъществя с съвършено осъществяване и на процедура напълно реши изхода на мача.

5 минути след подновяването на играта от фаул се разписа и Джовани Рейна, като той имаше и шанс топката да рикошира и да стане невъзможна за вратаря на противника.

В 58-ата минута влезлият преди малко в игра - Марко Ройс, бе изведен очи в очи с Вайнкауф и нямаше проблеми да прати топката около него за крайното 5:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР