Борусия Дортмунд спечели с 1:0 гостуването си на Хофенхайм и

...
Борусия Дортмунд спечели с 1:0 гостуването си на Хофенхайм и
Коментари Харесай

Борусия излезе начело след осма поредна победа

Борусия Дортмунд завоюва с 1:0 гостуването си на Хофенхайм и оглави класирането в Бундеслигата с 46 точки. Утре се срещат другите два водача – и Унион. Преди началото на кръга трите отбора бяха отпред с по 43 точки.

Юлиан Бранд вкара единственото попадение малко преди почивката след нещо приблизително сред пас и удар на Марко Ройс.. Победата е девета поредна за Борусия Дортмунд във всички шампионати и осма в Бундеслигата.

Лайпциг надделя Айнтрахт Франкфурт с 2:1 в пряк конфликт за Топ 4. Тимо Вернер и Емил Форсберг бяха точни за Лайпциг през първото полувреме. След почивката Айнтрахт се върна в мача посредством Джибрил Соу, само че не съумя да изравни. Победата е 15-а подред за отбора хазаин в този конфликт. Лайпциг е четвърти с 42 точки, орлите остават шести с четири точки по-малко.

Българският национал Илия Груев влезе като запаса при успеха на своя Вердер Бремен с 3:0 над Бохум. Халфът се появи в игра в 82-а минута на мястото на Йенс Щаге. Преди това Никлас Фюлкруг, Никлас Шмид и Марвин Дукш бяха вкарали за Вердер. Вердер се изкачи на девето място с 30 точки, до момента в който Бохум позволи трета поредна загуба и е предпоследен с 19 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР