Борусия (Дортмунд) се надява да се върне на победния път,

...
Борусия (Дортмунд) се надява да се върне на победния път,
Коментари Харесай

Холанд е гладен за успехи, напомниха от Дортмунд

Борусия (Дортмунд) се надява да се върне на победния път, откакто звездата на отбора е възобновен от травма, сподели старши треньорът. Скандинавецът беше отвън терена за един месец и през този интервал Дортмунд завоюва единствено един път в пет мача, като загуби последния си дуел преди късата коледна отмора. Така отборът се смъкна до пето място в класирането на Бундеслигата, а в неделя приема.

" Опитахме се да върнем постепенно Ерлинг, само че той наподобява доста гладен за триумфи ", сподели Терзич за Холанд, който е вкарал 10 гола в осем мача от шампионата.

" Ние сме щастливи, че той може да играе още веднъж на следващия ден. Ерлинг е извънредно значим за нас поради отношението и наличието си ", добави краткотрайният заместител на Люсиен Фавър.

" Трябва още веднъж да покажем силата си вкъщи. Трябва да почитаме силата на нашите съперници, само че това не значи, че не можем да играем съгласно стила си. В последна сметка става въпрос за нашите качества и отваряне на пространствата, където желаеме да бъдем рискови ", сподели още Терзич.

Докато Холанд се завръща в игра, то 16-годишният Юсуфа Мукоко ще пропусне мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР