Борусия Дортмунд приема Манчестър Сити седмица, след като "гражданите" изтръгнаха

...
Борусия Дортмунд приема Манчестър Сити седмица, след като "гражданите" изтръгнаха
Коментари Харесай

Този път Сити ще трябва да е двойно по-внимателен срещу Дортмунд

Борусия Дортмунд приема Манчестър Сити седмица, откакто "гражданите " изтръгнаха триумф с 2:1 в Манчестър в последните минути на дуела.

Въпреки че този сезон "гражданите " се борят на 4 фронта и демонстрират извънредно забележителна форма, попадението което позволиха в Англия може да се окаже от значително значение за "вестфалци ".

Дортмундци са на пето място в Бундеслигата, изоставайки на 7 точки от зона Шампионска лига, само че в турнирните борби се вижда, че даже любимец като "небесносините " мъчно може да се оправи с тях.

Освен това немските тимове са извънредно неуместни за англичаните и Джосеп Гуардиола се убеди в това в първия мач. Той обаче познава чудесно качествата на своя конкурент, защото три години бе отпред на Байерн Мюнхен и постоянно кръстосваше шпаги с "жълто-черните ".

Основната огнева мощност за домакините ще е в лицето на Ерлинг Халанд, който е мечтан от съвсем всички европейски грандове. Той ще бъде подпомаган от Марко Ройс, Торган Азар и носият британски суперталант Джуд Белингам.

Звездната селекция на Сити ще е водена от Кевин Де Бройне, който неотдавна подписа нов контракт. В поддръжка на белгиеца ще забележим Рахим Стълинг и Илкай Гюндоган, който все по-често вкарва решителни попадения.

Началният час на срещата е 22:00 часа българско време и ще можете да наблюдавате всичко най-интересно онлайн в Gong.bg.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР