Борусия (Дортмунд) приема Манчестър Сити на Сигнал Идуна Парк в

...
Борусия (Дортмунд) приема Манчестър Сити на Сигнал Идуна Парк в
Коментари Харесай

Борусия ще се опита да спре Манчестър Сити в Германия

Борусия (Дортмунд) приема Манчестър Сити на " Сигнал Идуна Парк " в мач-реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига. " Гражданите " завоюваха въпреки и мъчно първата среща на " Етихад " с 2:1 и са любимец за продължение напред.

Отборът на мениджъра Хосеп Гуардиола има горчив опит в четвъртфиналите, като отпада непроменяемо в тази фаза в последните три сезона и очакванията на последователите са този път да са си извлекли поука. Късният гол на непознат терен обаче дава мотиви за оптимизъм на германците, които са известни с това, че в никакъв случай не се предават.

Борусия е достигал към този момент четири пъти до полуфиналите, като за последно това се случи през 2013 година. Временният треньор Един Терзич чака доста тежък мач. Той се надява футболистите му да работят крепко на терена и да проявят кураж. Терзич чака също по този начин звездата на отбора Ерлинг Халанд още веднъж да покаже за какво е считан за " дете знамение ".
 Санчо пропуща реванша против Манчестър Сити
Санчо пропуща реванша против Манчестър Сити

Лоша вест за Борусия (Дортмунд)

Пеп Гуардиола ще се опита да победи в Шампионска лига за първи път от 2011 година, когато стори това с Барселона. " Гражданите " са се запътили към куадрупъл, като водят борба на още три фронта вкъщи - Премиър лийг, ФА Къп и Купата на лигата.

Вероятни сформира:

Борусия: Хитц, Морей, Аканджи, Хумелс, Герейро, Белингам, Джан, Дахуд, Рейна, Холанд, Ройс.

Манчестър Сити: Едерсон, Кансело, Лапорт, Диаш, Уокър, Гюндоган, Родри, Де Бройне, Фодън, Силва, Марез.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР