Борусия Дортмунд прекъсна серията си от три поредни победи в

...
Борусия Дортмунд прекъсна серията си от три поредни победи в
Коментари Харесай

Хайденхайн спря победната серия на Борусия Дортмунд след нулево реми у дома

Борусия Дортмунд прекъсна серията си от три следващи победи в Бундеслигата, завършвайки наедно 0:0 като посетител на Хайденхайн в откриващата среща от 20-ия кръг.

" Жълто-черните " въпреки всичко би трябвало да са ненапълно щастливи, че си потеглят с точка от Южна Германия, защото неуверените им изяви в защита на няколко пъти можеха да бъдат осъдени от новака в елита на Германия.

Още при започване на срещата неточности на Салих Йозджан и Никлас Зюле на два пъти предоставиха отлични благоприятни условия за изстрел пред Тим Клайнденст, само че и в двата случая той като по знамение не съумя да уцели вратата.

Гостите най-сетне сътвориха заплаха в предни позиции в 26-ата минута, когато даже Дониел Маален означи гол, който обаче беше анулиран след интервенция на системата ВАР, която маркира засада на нидерландеца.

След почивката най-хубавата обстановка за Дортмунд се откри пред Никлас Фюлкруг, който стреля рисково в 86-ата минута, само че видя по какъв начин ударът му бива отрази майсторски от стража Кевин Мюлер.

В добавеното време на срещата пък Щефан Шимер от състава на домакините пропусна да засече топката от близко, с което щеше да донесе успеха на своя отбор.

Така дуелът на " Фойт Арена " завърши без победител, а след него Борусия Дортмунд заема 4-ото място в класирането с 37 точки, до момента в който Хайденхайм е на 9-ата позиция с 24 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР