Борусия Дортмунд победи с 2:1 Бешикташ като гост. Срещата бе

...
Борусия Дортмунд победи с 2:1 Бешикташ като гост. Срещата бе
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд взе своето в Истанбул

Борусия Дортмунд победи с 2:1 Бешикташ като посетител. Срещата бе от група " С " на Шампионската лига. Точни за " жълто-черните " бяха Джуд Белингам (22) и Ерлинг Холанд (45+3), до момента в който Франсиско Монтеро (90+5) се разписа за " черните орли ".

В 6-ата минута Кобел избави вратата си от сигурен гол. Батшуай получи пред наказателното поле и насочи в горния десен ъгъл, само че стражът се оправи и мазета в корнер.

Постепенно гостите изравниха играта и в 22-ата минута поведоха. Мюние откри Белингам в наказателното поле. Английският национал стреля в близкия ъгъл и след неумела интервенция на вратаря вкара за 0:1.

Малко по-късно Холанд получи отличен пас от Ройс, с който и вратарят бе отстранен, само че стреля в навън.

В продължението на първата част Ройс насочи подъл шут от директен свободен удар, само че Дестаноглу мазета в корнер.

В третата минута на добавеното време Борусия вкара втори гол. Белингам се оправи с Велитон отдясно, нахлу в наказателното поле и откри Холанд, който този път не сбърка.

В началото на втората част шут на Гезал от далечна отдалеченост мина над вратата. В 59-ата минута Батшуай засече с глава центриране на Ларин, само че Кобел улови.

В 67-ата минута Холанд откри Белингам пред наказателното поле. Халфът се оправи с трима бранители в бяло и насочи удар от близка отдалеченост, който Дестаноглу отрази. Миг по-късно Батшуай се озова очи в очи с Кобел, само че швейцарецът съумя да избие.

В добавеното време на мача Кнауф пропусна от отлична позиция да направи резултата типичен. Младокът прати топката в греда от 3-4 метра. В 5-ата минута на продължението Франсиско Монтеро с глава от близко вкара за 1:2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР