Борусия (Дортмунд) победи с 1:0 при визитата си на Борусия

...
Борусия (Дортмунд) победи с 1:0 при визитата си на Борусия
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд е на полуфинал за Купата на Германия

Борусия (Дортмунд) победи с 1:0 при визитата си на Борусия (Мьонхенгладбах) и се класира за полуфиналите в шампионата за Купата на Германия. Единствения гол в мача означи Джейдън Санчо (66), а гостите приключиха мача с човек по-малко, откакто в добавеното време Махмуд Дауд бе изпъден за втори жълт картон.

" Жълто-черните " преобладаваха още през първата част, само че Марко Ройс и Ерлинг Холанд пропуснаха най-изгодните положения за гол. В добавеното време на първата част Маркос Тюрам вкара гол за домакините, само че той не беше зачетен поради засада.

Ерлинг Холанд се разписа в 53-ата минута, само че попадението не бе зачетено поради нарушаване на норвежкия нападател. Все отново Дортмунд поведе в 66-ата минута след страховит гол на Джейдън Санчо.

Матс Хумелс бе близо да удвои задатъка на гостите в 84-ата минута, само че ударът му не откри задачата. В добавеното време на срещата Махмуд Дауд бе изпъден за втори жълт картон и Дортмунд приключи мача в понижен състав, само че въпреки всичко резервира задатъка си и продължи към полуфиналите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР