Борусия Дортмунд няма проблеми с контузени играчи преди полуфиналния мач-реванш

...
Борусия Дортмунд няма проблеми с контузени играчи преди полуфиналния мач-реванш
Коментари Харесай

Без кадрови проблеми в Борусия Дортмунд преди реванша с ПСЖ

Борусия Дортмунд няма проблеми с контузени играчи преди полуфиналния мач-реванш от Шампионската лига против Пари Сен Жермен.

С изключение на Рами Бенсебаини и Жюлиен Дюранвил, който ще се възвръщат дълготрайно време от контузии, немският отбор отпътува в цялостен състав за Франция през днешния ден. Нападателят Себастиен Алер, който пропусна успеха с 5:1 през уикенда над Аугсбург, още веднъж е на линия.

Борусия има задатък от 1:0 от първия мач и чака първо класиране за край от 2013 година, когато изгубиха от безконечния противник Байерн Мюнхен. Повторение на дуела, на същия терен на " Уембли ", е допустимо, като се има поради, че Байерн гостува на Реал Мадрид в сряда при резултат 2:2 от първата среща.

" Имаме доста кураж, от който се нуждаем. Но също по този начин доста очакване и оптимизъм и напрежение, само че това е част от цялото. Създадохме добра основа в първия мач, с цел да запазим фантазията за " Уембли " жива ", сподели спортният шеф на Борусия Дортмунд Себастиан Кел пред медиите преди заминаването./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР