Борусия (Дортмунд) не е получавал никаква конкретна и официална оферта

...
Борусия (Дортмунд) не е получавал никаква конкретна и официална оферта
Коментари Харесай

В Дормтунд до момента не са получили нито една оферта за Белингам

Борусия (Дортмунд) не е получавал никаква съответна и публична оферта за огромната си звезда Джуд Белингам. Това съобщи спортният шеф на „ жълто-черните “ Себастиан Кел. 19-годишният англичанин е огромната прехвърлянето цел на Реал Мадрид, като съгласно множеството източници самият състезател към този момент е приказвал персоналните си условия с „ белите “. Предстои обаче двата клуба да договарят за трансферната сума.

„ Разбира се, има доста клюки, само че досега няма оферта на масата. Няма никакви оферти. Всички сме фокусирани върху мача в събота. Сигурен съм, че е момента и Джуд не мисли за нищо друго “, съобщи Кел.

Белингам към момента се възвръща от лека контузия в коляното, като очакванията на всички в Дортмунд са той да е подготвен за семейството с Майнц 05, в което Борусия може да завоюва първата си шампионска купа от 2012 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР