Борусия Дортмунд е уредил трансфера на младия талант от Андерлехт

...
Борусия Дортмунд е уредил трансфера на младия талант от Андерлехт
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд се подсилва с талант на Андерлехт

Борусия Дортмунд е уредил прехвърлянето на младия гений от Андерлехт Жюлиен Дюранвил, твърди вестник " Екип ". Белгийският тим е противник на Лудогорец в 1/16-финалите на Лигата на конференциите, като първият мач сред двата тима е на 16 февруари в Разград.

Двата клуба са се разбрали за прехвърлянето на 16-годишния нападател Дюранвил, като Борусия ще заплати 8,5 милиона евро плю още 3 милиона евро разнообразни бонуси. Той ще премине медицински прегледи в Дортмунд в четвъртък, след което ще подпише контракта си с клуба.

Дюранвил е считан за новата сензация на белгийския футбол. Той дебютира за първия тим на Андерлехт през май в дерби против Брюж. Националът на Белгия до 19 години би трябвало да подпише контракт с немския клуб за 4,5 години. Той има 6 мача в шампионата на Белгия през сезона (1 гол) и 4 мача за Лигата на конференциите, като от месец октомври насам лекува разнообразни травми.

С парите от прехвърлянето Андерлехт евентуално ще е деен на пазара и ще направи входящи прехвърляния. Отборът е на 11-място в класирането на белгийската Юпилер лига, като е единствено на 4 точки над зоната на изпадащите. / БТА

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР