Борсата за криптовалути Coinbase се е съгласила да плати 6.5

...
Борсата за криптовалути Coinbase се е съгласила да плати 6.5
Коментари Харесай

Coinbase урежда отношения със САЩ срещу 6.5 млн. долара

Борсата за криптовалути Coinbase се е съгласила да заплати 6.5 млн. $, с цел да уреди регулаторни изказвания, че е съобщила подвеждаща информация за размерите си на търговия, съобщи Fox Business.

Компанията, която предходната година разгласи проектите си да стане обществена, позволи проблемите си с следствието на Комисията за търговия и фючърси (CFTC), без да признае или отхвърли претенциите на регулатора. Така проправя път си към излизане на борсата посредством директна регистрация на фондовия пазар Nasdaq.

„ Проактивно се ангажирахме с CFTC по време на следствието им и имаме вяра, че диалозите ни са били градивни и са съдействали за резултат, удовлетворяващ и за двете страни “, означиха в свое изказване от Coinbase.

CFTC към този момент съобщи правото си да патрулира търговията с криптовалути. Комисията не написа правила и не инспектира обмени на биткойни, само че резервира пълномощието си да се намесва при съмнения за лъжлива или манипулативна активност.

Основаната през 2012 година Coinbase като платформа за търговия с биткойн има 43 млн. консуматори и обслужва 7 хиляди институционални клиенти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР