Боровец. В България трудно се прави разлика между европейски и

...
Боровец. В България трудно се прави разлика между европейски и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов пред ПГЕРБ: В предизборната кампания очакваме личностни нападки вместо разговори за бъдещето на Европа

Боровец. В България мъчно се прави разлика сред европейски и национални избори. Ето за какво в идната акция преди изборите за Европейски парламент чакам диалозите за бъдещето на Европа и за това по какъв начин гласът ни да се чува по-силно в Европейски Съюз да правят отстъпка място на персоналните нападки и битовизмите. Това съобщи в Боровец зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб на партията Цветан Цветанов по време на четвъртия народен конгрес на Предприемачи ГЕРБ „ Българският бизнес: небосвод Европа “.
„ Твърде евентуално е неделя откакто обявим претендентите на ГЕРБ за членове на идващия Екологичен потенциал – да стартират да се пишат и приказват небивалици за тях. Сегашните ни представители в локалната власт, както и претендентите ни за локалните избори, също чакам да бъдат съществено атакувани “, разяснява Цветанов. Според него невъзможността на политическите съперници на ГЕРБ да предложат опция ги принуждава да търсят всевъзможни способи да разрушават доверието на жителите в партията и нейните представители. „ Защо всички претенденти за евродепутати в този момент не обмислят опцията да подпишат меморандум, в който да са заложени 5 тематики от народен интерес, по които всички те ще работят интензивно и без значение от конфигурацията на идващия Екологичен потенциал – те няма да се отклонят и ще ги пазят “, предложи зам.-председателят на ГЕРБ. Той обаче регистрира, че политическите съперници на ГЕРБ нямат способността да бъдат съпричастни с националните дела.
Цветан Цветанов изрази своето удивление по какъв начин Българска социалистическа партия в един миг се разграничават изцяло от ръководителя на ПЕС Сергей Станишев, само че след това техните претенденти ще се причислят точно към ПЕС в ЕНП. „ Българският глас в Европа се чува, когато ръководят ГЕРБ и Бойко Борисов. Отличен образец за това беше Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, което получи интернационално самопризнание “, сподели още той. Цветан Цветанов изясни, че водещият претендент на ЕНП за ръководител на Европейска комисия Манфред Вебер е политик с доста опит, който е другар на България и ще помогне на страната ни в огромната ни цел да станем част от Шенгенското пространство.
„ Всички помним по какъв начин през 2014 година българските жители споделиха „ не “ на Българска социалистическа партия и държавното управление на Орешарски точно на европейския избор. 11% разлика на изборите тогава ни върнаха на власт и ни дадоха опцията още веднъж да се възползваме от европейските фондове и да възстановим доверието към България в Брюксел “, акцентира Цветан Цветанов. По думите му през днешния ден страната е постоянна и се развива непрестанно, само че с цел да се резервира всичко това е нужна победа на европейския избор.
„ Днес никой не приказва за Европа, за това по какъв начин да не допуснем пакета „ Мобилност 1 “ да се одобри, за това да няма Европа на две скорости. Нима е морално Елена Йончева да бъде лидер на листата на Българска социалистическа партия. Ако тя влезе в Екологичен потенциал, нейният имунитет незабавно ще бъде свален, с цел да може да продължи следствието против нея за пране на пари. Как е допустимо човек, който е преследван за това, че е имал офшорна компания с Цветан Василев, да те упреква в корупция “, попита зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветан Цветанов бе безапелационен, че бизнесмените са гръбнакът на всяка една стопанска система. Той изясни, че с цел да идват нови вложители в България е нужна отлична инфраструктура и финансова непоклатимост.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР