Борнемут стигна до минимален, но много важен успех като гост

...
Борнемут стигна до минимален, но много важен успех като гост
Коментари Харесай

Борнемут спечели драматичната битка със Саутхамптън

Борнемут стигна до най-малък, само че доста значим триумф като посетител на Саутхамптън в директен дуел сред двата отбора за спасението в Премиър лийг. Единственият гол в срещата падна на сметката на “черешките ” с помощта на Марк Тавърниър (50’). Двата тима не демонстрираха нещо запаметяващо се през първата част и оставиха развръзката за второто полувреме. Футболистите на Гари О’Нийл стигнаха до попадение пет минути след началото на втората част, когато Тавърниър съумя да стигне до по този начин значимото попадение за своя отбор с компактен удар по тревата в левия ъгъл на Алекс Маккарти. 

“Черешките ” имаха и съществени искания за дузпа след час игра, когато Ян Беднарек игра с ръка, само че съдията не обърна внимание на митингите и подмина обстановката. Домакините от Саутхамптън стигнаха до трагично късно равнене две минути преди края на постоянното време, когато Стюарт Армстронг откри по отличен метод Че Адамс и той от близко осъществя. Ситуацията обаче бе детайлно прегледана от ВАР и тя сподели, че централният нападател е бил в засада, което донесе ново отчаяние на “светците ”.

По този метод Борнемут завоюва извънредно значими три точки и събра 36, като с тях заемат 14-ото място в подреждането. От своя страна Саутхамптън не престават да заемат последното място в подреждането с едвам 24 точки и очакванията на “светците ” за избавление съвсем се изпаряват.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР