Борнемут разнебити с 5:0 у дома Суонзи и се класира

...
Борнемут разнебити с 5:0 у дома Суонзи и се класира
Коментари Харесай

Борнемут оскуба лебедите

Борнемут разнебити с 5:0 вкъщи Суонзи и се класира за 1/8-финалите на ФА Къп. „ Лебедите “ капитулираха още преди почивката, когато инкасираха и петте попадения. За техен шанс домакините понижиха оборотите през вторите 45 минути и резултатът остана неизменен.

„ Черешите “ влязоха отлично в мача и поведоха още в 7-ата минута. Дейвид Брукс извърши директен свободен удар. Уелсецът центрира топката меко в наказателното поле на Суонзи. Лойд Кели беше изтърван от бранителите и с удар от въздуха порази задачата.

Гостите бяха пратени в нокдаун в 10-ата минута, когато Борнемут удвои преднината си. Брукс още веднъж асистира, а Алекс Скот осъществя за 2:0.

Резултатът стана типичен в интерес на домакините четвърт час след началото. Луис Синистера беше изведен в наказателното поле и от чиста позиция не пропусна да се разпише. Головият пас бе дело на Скот.

До почивката Суонзи получи още два безответни гола. В 35-ата минута пристигна моментът за Брукс да запише името си измежду голмайсторите. В самия завършек на първата част Доминик Соланке също се разписа, възползвайки се от подаване на Синистера.

След почивката Борнемут несъмнено понижи оборотите и пестеше сили. Суонзи тотално беше отчаян и по никакъв метод не съумя да върне интригата в мача. Той се доиграваше.

В края на постоянното време Борнемут пропусна два страхотни шанса да направи успеха си по-убедителна. С пропуски се регистрираха Кийфър Мур и Милош Керкез.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР