Борнемут поднесе известна изненада и разби с 4:1 гостуващия Евертън

...
Борнемут поднесе известна изненада и разби с 4:1 гостуващия Евертън
Коментари Харесай

Борнемут отнесе Евертън за Купата на Лигата

Борнемут сервира известна изненада и разруши с 4:1 гостуващия Евертън в един от конфликтите на отбори от Премиър лийг в мач от третия кръг на Карабао Къп. Попаденията за “черешките ” бяха дело на Джамал Лоу (7’), Джуниър Станислас (47’), Емилиано Маркондес (78’) и Джейдън Антъни (82’), а прецизен за “карамелите ” бе Демарай Грей (67’).

Момчетата на Гари О’Нийл взеха преднина още преди да са минали 10 минути от началото на срещата, когато Джамал Лоу се разписа с удар от границата на наказателното поле, който след рикошет влетя в мрежата на Асмир Бегович.

Само в границите на пет минути сред 11-ата и 16-ата Евертън пропиля няколко положителни положения за равнене след удари на Том Дейвис, Джеймс Гарнър и Антъни Гордън.

Така още веднъж домакините нанесоха нов удар при започване на втората част, когато сериозна неточност на Мейсън Холфейт даде опция на Джуниър Станислас да търколи топката за 2:0. Появилият се накто запаса Демарая Грей съумя да понижи изоставането на Евертън след пас на Нийл Мупе в 67-ата минута с удар от границата на наказателното поле.

Това обаче не докара до предстоящ сериозен напън от страна на момчетата на Франк Лампард, а тъкмо противоположното - Борнемут вкара две нови попадения посредством Маркондес (78’) и Антъни (82’) в границите на четири минути, с цел да оформят крайното 4:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР