Борнемут няма да може да разчита на Джошуа Кинг срещу

...
Борнемут няма да може да разчита на Джошуа Кинг срещу
Коментари Харесай

Борнемут няма да може да разчита на Джошуа Кинг срещу Манчестър Юнайтед

Борнемут няма да може да разчита на Джошуа Кинг против Манчестър Юнайтед
Мениджърът на Борнемут Еди Хау съобщи на конференция, че нападателят на,,черешките “ Джошуа Кинг още веднъж няма да бъде на терена в съботния дуел с Манчестър Юнайтед. Норвежецът пропусна последните два мача против Фулъм във Висшата лига и Норич за Карабао Къп заради травма на глезена.

Toй осъществя четири гола и асистира за един в първите си девет мача от началото на сезона. Саймън Франсис пък е под въпрос поради контузия на слабините.,,Мисля, че се намираме в добра форма. Джошуа Кинг сигурно отпада от състава за дуела с Юнайтед – контузията не е дълготрайна, само че той работи по своето възобновяване в най-скоро време “.

,,Относно Саймън Франсис, за него ще решим в последния миг. Той мина скенер и ситуацията му не е съществено, само че не може да сме безапелационни, че той ще попадне в състава, защото не е упражнявал с тима от вторник насам “, приключи Хау. Борнемут са шести във краткотрайното класиране на британската Висша лига, до момента в който Юнайтед заема две позиции по-надолу в таблицата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР