Борисов заблуждава българските избиратели по отношение на енергийните проекти, които

...
Борисов заблуждава българските избиратели по отношение на енергийните проекти, които
Коментари Харесай

Йончева: България се превърна в бедна турска провинция

Борисов заблуждава българските гласоподаватели във връзка с енергийните планове, които са спрени по негова самодейност. Това съобщи във Варна депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева, представена от Българското национално радио. Тя посочи, че ставаме все по-силно енергийно подвластни от Турция:

„ България за 10 години се трансформира не просто в турска провинция, само че в бедна турска провинция. Ние сме на път да купуваме газ от Турция, електрическа енергия от Турция точно в следствие от прекратяването от държавното управление на Борисов на 3-те енергийни планове в България – „ Южен поток “, Бургас-Александруполис, и „ Белене “, сподели Йончева.

„ Искам да ви припомня какво сподели Борисов 2015 година пред Американската комерсиална камара. Той сподели следното – „ спрели сме 3 огромни съветски плана “. Но дано погледнем какво сподели неговият вицепремиер. Какво споделя Румяна Бъчварова, вицепремиер – „ дано не забравяме, че Бойко Борисов е министър председателят, който спря 3 огромни енергийни плана: на газопровод, нефтопровод и нуклеарен план “. И индивидът, който ни лиши от 3-те плана и ги изкара отвън България, в този момент още веднъж баламосва българския гласоподавател “, добави тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР