Борисов все не е компетентен да дойде да ми отговори

...
Борисов все не е компетентен да дойде да ми отговори
Коментари Харесай

БСП иска президентът да свика КСНС заради теча на данни от НАП

Борисов все не е способен да пристигна да ми отговори на въпросите . От това се оплака с декларация водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя сложи въпроса за хакерската офанзива против Национална агенция за приходите .

Колкото и да си заравяте главата в пясъка, няма да ни подмине цунамито с приключване на персоналните данни от Национална агенция за приходите , обърна се аленият лидер към депутатите от болшинството. Държавността се срутва с часове, притеснява се Нинова.
 Борисов се повози на катер, до момента в който Нинова и Марешки го чакат в Народно събрание
Борисов се повози на катер, до момента в който Нинова и Марешки го чакат в Народно събрание

До 21 юли се организира учението " Бриз 2019 "

Българска социалистическа партия моли Румен Радев да свика КСНС и да се вземат ограничения против рецесията с приключването на данните от Национална агенция за приходите. Да вземем ограничения да овладеем тази рецесия, въпреки че тя занапред ще се развива, настоя още социалистката, която е обезпокоена, че последствията занапред ще се усещат .

На съвещанието на КСНС тя желае да се види кой носи наказателната и политическа отговорност на рецесията . Лидерът на алените още веднъж акцентира, че държавното управление на Бойко Борисов е нездравословно за страната и в този момент се потвърждава, че е опасност за националната сигурност .
 Борисов желае хакерите да работят за страната
Борисов желае хакерите да работят за страната

По думите му сме имали неповторими вълшебници в IT бранша

Финансовият министър Владислав Горанов отговори на Нинова . Няма опрощение в пробива в базата данни на Национална агенция за приходите, посочи той. Горанов не е склонен обаче с изказванията й, макар че увери, че не омаловажава рецесията .
 Национална агенция за приходите, ДАНС, Министерство на вътрешните работи ревизират възможна хакерска офанзива
Национална агенция за приходите, ДАНС, Министерство на вътрешните работи ревизират възможна хакерска офанзива

В един файл против над 1,1 млн. ЕГН-та са изписани приходи и вноски

Припомняме, на 15 юли 2019 година ДАНС, Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите ревизираха сигнал от хакер, че е източена забележителна част от базата данни на Националната организация по приходите . Малко преди изявлението на президента от прокуратурата оповестиха, че арестуваният е освободен с претекст, че е належащо да се съберат повече доказателства .

Вчера на 20-годишния Кристиян беше повдигнато обвиняване за киберпрестъплението, откакто той беше арестуван на работното си място. Беше открито, че младежът е пробил и уеб страницата на МОН преди 2 години.

Ден откакто стана ясно, че има пробив и теч на персонални данни, вътрешният министър Младен Маринов призна , че има пробив в националната сигурност на страната и съобщи, че една от версиите, по които се работи, е с съветска диря .

По мотив хакерската офанзива министър председателят Бойко Борисов съобщи, че в Бъгария има неповторими вълшебници в IT сферата и би трябвало хакерите да работят за страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР