Борисов, Цацаров и Маринов с извънреден брифинг за убийството Борисов:

...
Борисов, Цацаров и Маринов с извънреден брифинг за убийството Борисов:
Коментари Харесай

Посланиците мълчат след срещата с Борисов и Цацаров

Борисов, Цацаров и Маринов с ексклузивен брифинг за убийството Борисов: Издирваха Северин в 3 немски провинции Борисов привика посланиците поради очернянето на България

36 посланици са участвали на срещата, на която бяха стартирани с следствието на тежкото ликвидиране на Виктория Маринова, написа " Труд ".

Срещата е траяла към час. След края й дипломатите отхвърлиха да дават изказвания. На нея с изключение на министър председателят и посланиците, участваха и основният прокурор Сотир Цацаров, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, вицепремиерът Красимир Каракачанов и други членове на кабинета.

Припомняме, че по-рано министър председателят Борисов пред медиите изрази огорчението си от прибързаните реакции от Брюксел и ЕНП за охулването на България в границите на три дни, до момента в който проверяващите са чакали резултата от ДНК на нарушителя и 100-процентовото му съвпадане със следите по движимостите на жертвата.

В остри изявления против България от Брюксел, посолства, Европейска комисия, Организация на обединените нации, Съединени американски щати реагираха с акцент върху това, че жертвата е журналистка. Днес министър председателят, основният прокурор и вътрешният министър разкриха килъра - престъпно проявен русенец, който е направил полово закононарушение с особена свирепост.

След това пък заваляха похвали за България от страна на Манфред Вебер, Антонио Таяни и Жан Клод Юнкер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР