Борисов сит, Гинка цяла, българите прецакани е водещото заглавие на

...
Борисов сит, Гинка цяла, българите прецакани е водещото заглавие на
Коментари Харесай

Преглед на печата

" Борисов утолен, Гинка цяла, българите прецакани " е водещото заглавие на " Сега ". Държавата реши да придобие надзор върху активите на ЧЕЗ у нас и да стане съучастник с компанията, която искаше да изхвърли от договорката ", е коментарът на вестника. И още две заглавия от " Сега " по тематиката - " Българска социалистическа партия потегля с безсмислена подписка измежду народа " да се спре договорката " и " Циркът към продажбата на ЧЕЗ сподели образно за какво всички съществени непознати вложители бягат от страната ".

" Батакът към ЧЕЗ стана цялостен ", написа " Дума ". Българска социалистическа партия ще внесе в съда групов иск за прекъсване на договорката, прибавя изданието.
" 24 часа " цитира купувача на ЧЕЗ Гинка Върбакова, която през вчерашния ден се закани " Ще осъждам всеки, който твърди, че съм марионетка! ".
До 600 евро е компенсацията за забавяне на полета над 3 часа, изяснява, в изявление за " Телеграф ", шефът на Европейския потребителски център за България Игнат Арсенов.

Зарязаните на задграничните летища българи поради снега нямат право на в допълнение обезщетение, тъй като казусът е зародил по независещи от самолетната компания аргументи, споделя Арсенов. Интервю с него има и в " Монитор ", от което научаваме още, че в случай че откажем транспорт с рейс, би трябвало да ни върнат парите за билета.

" Юнкер даде обещание един милиард евро за Балканите " е заглавието на първа страница на " Стандарт ". Той е заречен това през вчерашния ден в София, на срещата на водачите от Западните Бълкани. На снощното разкриване на икономическия конгрес в гръцкия град Делфи, министър председателят Бойко Борисов е добавил, че парите ще са от европейски банки и частни вложители.

Проблемът с бездомните кучета в Бургас е преодолян с гратис чипиране и акции за кастриране и осиновяване, споделя " Монитор ". В Русе бездомните кучета са повече, в сравнение с в София, осведоми вестникът. В Пловдив пък уличните котки са над седем хиляди.

" София счупи 53-годишен връх по мраз ", написа " Труд ". Заради поледицата, 700 души са лекувани в болничното заведение за незабавна помощ " Пирогов " за последните три дни. В Благоевград падащ мразовит пай е наранил общински консултант. " 24 часа " помества синоптичната прогноза за март с изречението " Март като януари следва температура от минус 27 градуса ".

Пристигащият през днешния ден у нас патриарх на цяла Русия и на Москва, Негово Светейшество Кирил декларира, в изявление за " Труд ", " Най-главната задача на християнството в този актуален свят е да опази индивида от робството. "

" Земя " честити, в задатък, на читателите си 140 години от Освобождението на България от османско господство, което ще се празнува публично на 3 март. На първа страница, вестникът помества одата на Иван Вазов " Опълченците на Шипка ". /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР