Борисов ще представи кабинет само на и ще получи подкрепа

...
Борисов ще представи кабинет само на и ще получи подкрепа
Коментари Харесай

Осман Октай: Борисов ще представи кабинет само на ГЕРБ, ДПС ще го подкрепи

Борисов ще показа кабинет единствено на и ще получи поддръжка без съдружно съглашение с. Единствената опция е държавно управление с първия мандат, нови избори ще са с още по-ниска изборна интензивност и даже може да се окаже първа политическа мощ. Тази прогноза направи пред БНР политическият анализатор Осман Октай.

" Ако Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г държи на думата си и не одобри партньорство с, би следвало в момента, когато се избере такова държавно управление, подкрепено от Движението за права и свободи, незабавно неговия министър председател и самият Борисов да си подадат оставките. Ако обаче се съгласят и одобряват такава поддръжка, това значи, че всичко е било авансово контрактувано ", уточни той.

Според него е възможно да се направи държавно управление на малцинството с вероятен министър председател от - Росен Желязков.

" Забелязвам всички признаци в държанието на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който следя от 2009 година Не сме видели той да води естествени политически договаряния. Борисов играе вабанк, рекетирайки както институциите, по този начин и парламентарните групи и целия парламент. ... Ако падне кворумът в Народното събрание, със 115 гласа може да се избере държавно управление на малцинството, подкрепено от. После може да каже, че не е правил коалиция с, а всеки може да поддържа ", изясни Октай.

Той прогнозира появата на политически план на президента Румен Радев, който няма да изкара до дъно мандата си.

" Ако се отиде есента на предварителни избори и рецесията продължи, може напролет той да излезе от президентството и да оглави партия ", счита анализаторът. 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР