Борисов, съучастник ли си с Деската? Това се пита в

...
Борисов, съучастник ли си с Деската? Това се пита в
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов, съучастник ли си с Деската?

Борисов, съизвършител ли си с Деската? Това се пита в позиция на водача на АБВ Румен Петков по отношение на настояването му в четвъртък до обяд министър председателят Бойко Борисов да уволни началника на Централния софийски затвор Десислав Трайков. Петков насочи това искане до министър-председателя в свое телевизионно присъединяване по отношение на информацията, че наркобосът Будимир Куйович е задържан на автомагистралата, до момента в който излежава присъда.

„ Твоето схващане за наркотрафиканти, производители на синтетична дрога, ползватели на подправени документи съответствува ли с това на Деската? Или той към този момент е общоприет консул някъде? Ще те запитвам всеки ден,докато не кажеш: „ Обичам наркопроизводителите, длъжен съм на наркопроизводителите или отстранявам хората, които толерират наркопроизводителите и „ наркодистрибуторите “ “, се показва в позицията на Румен Петков.

„ Предупреждавам, че има действителна опция някой по пандизите да е взел пари от Куйович. Да не се окаже след това отново, че сме ги взели аз и ген. Петров? “, счита още водачът на АБВ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР