Борисов призова депутатите на ГЕРБ-СДС да преосмислят позицията си по

...
Борисов призова депутатите на ГЕРБ-СДС да преосмислят позицията си по
Коментари Харесай

Борисов поиска от депутатите си да се откажат от спорните промени в ИК: Зор за хартиена бюлетина нямаме

Борисов прикани депутатите на ГЕРБ-СДС да премислят позицията си по част от измененията в Изборния кодекс, които доведоха до остри реакции в Народното събрание през днешния ден от страна на " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". " Ние напън за хартиена бюлетина нямаме. Ние желаеме правдивост и почтеност. Упрекът и молбата ми е да не бързат. Нищо не постанова подобен драматизъм. Общественият съвет освен че не би трябвало да бъде закрит, а в противен случай - удвоете го. Нека разногласието да е там, помолете ЦИК да вкара още хора в този публичен съвет, с цел да има оптималната бистрота и опция на хората, които имат вяра в Неправителствени организации, а не в ЦИК, да са сигурни ", прикани Борисов на брифинг в партийната централа.

Той прикани да се оставят старите правила и да има регион " Чужбина ", само че добави, че би трябвало да се реши от кои региони в България ще се взимат мандати. Борисов е безапелационен, че и по старите правила от ГЕРБ-СДС още веднъж ще завоюват. 

" Попитайте и Христо Иванов дали дава гаранция за машините, в случай че дава - да го потвърди. Нямаме мотив нито един път да ни вкарват в тази хартиена коалиция. Ние сме дали обещание и на нашите гласоподаватели да могат да гласоподават с хартия, тъй че дано не ни причисляват ", сподели още Бойко Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР