Борисов пристига в морския град да покаже подкрепата си към

...
Борисов пристига в морския град да покаже подкрепата си към
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ГЕРБ закрива предизборната си кампания в Бургас с Бойко Борисов

Борисов идва в морския град да покаже поддръжката си към претендентите за кметове и общински съветници от цялата област

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде в Бургас, с цел да закрие предизборната акция на партията. В залата на Културен дом НХК той ще приказва пред симпатизанти и ще даде поддръжка както за претендента за кмет на общината Димитър Николов, по този начин и за претендентите за общински съветници от листата.

Флагман предава НА ЖИВО. На пл. „ Тройката ” още от 17:30 ч. започнаха да се събират хора, които чакат водача на ГЕРБ Бойко Борисов да дойде. Тук са всички претенденти за кметове на ГЕРБ от всички общини в Бургаска област, както и всички представители на листите за общински съветници.

Очаква се малко след 18 ч. Борисов да излезе на сцената в огромната зала на Културен дом НХК, а тя, съдейки от множеството, събрало се пред постройката, евентуално ще се окаже тясна за всички, които ще дойдат за събитието, с което ГЕРБ поставя завършек на предизборната акция.

Очаквайте детайлности! Статията се обновява НА ЖИВО:



Водачът на листата за общински съветници на ГЕРБ в Бургас проф. Севдалина Турманова съобщи, че е през днешния ден завършва една същински положителна акция. " Достигнахме до всички гласоподаватели. Приехме рецензии, представихме нашите хрумвания. Обръщаме се към всички да бъдат дейни, да гласоподават и да изкажат гражданската си позиция на 29-и октомври, с цел да продължи Бургас да се развива в определената посока ", сподели тя.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР