Борисов премита хамбара на десницата и сключва договори с партии

...
Борисов премита хамбара на десницата и сключва договори с партии
Коментари Харесай

Цитат на деня: Борисов премита хамбара на десницата и сключва договори с партии фантоми

" Борисов премита хамбара на десницата и подписва контракти с партии фантоми ".

Това сподели в изявление за Би Ти Ви досегашният шеф на кабинета на президента Румен Радев, а в този момент - претендент за евродепутат на Българска социалистическа партия Иво Христов във връзка подписаните от ГЕРБ предизборни съглашения със Съюз на демократичните сили, Обединени земеделци и партия " Никола Петков ". В контраст на това по думите му Българска социалистическа партия била " демократична партия, тъй като дава място на хора от гражданската квота ", какъвто е самият той.

При победа на листата на Българска социалистическа партия се основава нова обстановка и условия за предварителни избори и за излизане от безизходицата, сподели Христов. При победа на ГЕРБ ще следим по какъв начин властта се бетонира, защото тя разполага с целия нужен запас за задачата – тя владее цялата администрация, локалната власт, националната изпълнителна власт, има някакво въпреки и разтърсено болшинство в Народното събрание, владее службите, владее значително и медиите, владее правораздаването и въздейства на прокуратурата, сподели той и добави, че " освен това състояние есента на локалните избори може към този момент и да не избираме ".

Христов сподели, че е бил поканен за евродепутат от Корнелия Нинова още през декември - януари.

Като " параноични фантасмагории " Христов дефинира думите на премиера за " пълзяща тирания " отвън сегашната власт и " боен прелом ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР