"Борисов прави опит да се договори с тези, които влязоха

...
"Борисов прави опит да се договори с тези, които влязоха
Коментари Харесай

Осман Октай: Бойко Борисов опитва да се договори с тези, които влязоха в спалнята му

"Борисов прави опит да се контракти с тези, които влязоха в спалнята му. Той безпардонно и безочливо започва предизборната си акция, употребявайки конференцията на медиците от НОЩ за обстановката с пандемията. Нагло и с неистина подмени позицията на президента Радев за съвещания с ръководителите на здравната система по какъв начин биха подготвили деня на изборите, с цел да няма терзания за жителите при гласуването ", съобщи политическият анализатор Осман Октай пред "Фрог нюз " във връзка утринната изява на министър-председателя.
"Премиерът даде старт на неговата предизборна акция за да се популяризира. Не му стигат ежедневните включвания от джипката и вертолетите. Изнервен е, че всички го свързват с Пеевски и модела Доган. За него се водят секрети, подмолни сделки за бъдещата му орис след парламентарните избори. Една от концепциите е благодарение на Движение за права и свободи да бъде определен за президент, изключително откакто неговият другар Ердоган го е подкрепил. Спомняте ли си какъв писък се надигна против Ердоган, когато той поддържа ДОСТ?! Навсякъде ни обясняваха какъв брой е недопустимо това. Сега, когато турският президент направи същото, само че с Движение за права и свободи и Борисов, последва безмълвие. Защо? Защото това към този момент е задоволително за мафията.
Борисов ясно сподели, че изказването на президента Румен Радев за неговата връзка с Пеевски, го е извадило от равновесие. Премиерът се пробва в този момент да отклони публичното внимание от обстоятелството, че неговата орис е в ръцете на Доган, Пеевски и Гешев. Има доста сигнали, обаче че Борисов търси метод да стане идващият президент на България с поддръжката на Пеевски и Доган.
Твърденията на Борисов, че от години не се е срещал с Пеевски, са разсейващи оправдания. В тези коридори на задкулисието не се организират лични срещи. Винаги си има медиатори, които правят тези неща. Основната тематика е по оста ДПС-Турция и бъдещото оцеляване на Бойко Борисов след парламентарните избори. Поведението на Бойко е идентично с държанието на Тръмп. Утре, при загуба на изборите нашият министър председател, може да реши да си прави каквото желае.
Тази заран Борисов започва предизборната си акция, употребявайки гратис всички малките екрани. Те действително работиха в негова услуга. Резонно е да се попитаме дали тези медии ще дадат същото телевизионно време на другите политически обединения, за които се допуска, че ще бъдат значим фактор след изборите?! ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР