Борисов праща правителствения Еърбъс да прибере българите Хепиенд! Блокираните пловдивчани

...
Борисов праща правителствения Еърбъс да прибере българите Хепиенд! Блокираните пловдивчани
Коментари Харесай

Бедстващите от Тимишоара кацнаха на летище Пловдив

Борисов праща държавния Еърбъс да прибере българите Хепиенд! Блокираните пловдивчани изхвърчат от Тимишоара Прибраха се пловдивчани от Тимишоара! С рейс

Групата пловдивчани, коит прекараха близо 23 часа блокирани на летището в Тимишоара, кацна преди малко на летище Пловдив. 113 души се прибраха с държавния еърбъс, кйто министър-председтелят изпрати през днешния ден да прибере нашите, откакто се оплакаха, че са зарязани от самолетната компания „ Райън еър ”.

Самолетът с близо 200 пасажери на борда от Лондон-Пловдив бе отклонен през вчерашния ден следобед към Тимишоара поради неприятните метеорологични условия у нас.

С два рейса част от пасажерите по-късно потеглиха към България. Другата обаче остана на летището в северната ни съседка. Сред тях са майки с деца, бременна жена и възрастни хора.

„ Още при излитането от Румъния имаше сълзи в очите. Не вярвахме, че всичко ще свърши ”, описа Даниела Стоилова. Щастливи сме, че към този момент сме вкъщи, добави Стоилова.

10 младежи от групата са останали на летището в Тимишоара заради ограничавания брой места в самолета. Те ще летят до Букурещ, а по-късно с рейс ще се приберат в България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР