Борисов посочи, че ще бъде довършено всичко, което е поето

...
Борисов посочи, че ще бъде довършено всичко, което е поето
Коментари Харесай

Борисов за доклада на ЕК: Изпреварваме Румъния

Борисов уточни, че ще бъде довършено всичко, което е поето като ангажимент. В отчета на Европейската комисия от през вчерашния ден се споделя, че България има прогрес, само че към момента е нужна работа, тъй като индикаторите по наблюдението не са изпълнени в приемлива степан .

Няколко задания има в Народното събрание, които до края на годината ще станат, означи Борисов.
Знаем, че не сме идеални и има да създадем още неща, само че институциите са задоволително уверени и в Брюксел са сигурни, че ще осъществим рекомендациите, съобщи министър председателят.

Мисля, че политическата оценка е задоволително добра, с цел да сме оптимисти и да ни окуражи да работим по-добре, посочи Борисов. Днес той инспектира Източната дъга на софийския околовръстен път.

"Оптимист съм и в Брюксел са сигурни, че всичко ще създадем “, сподели още министър председателят и съобщи, че всичко, което се прави в този момент е с изключение на поради Брюксел, а и поради хората.

"Не се шуми доста, само че отново изпреварваме Румъния ", безапелационен беше министър председателят. Той посочи, че кабинетът знае, че България не е идеална. "Виждате в техническите параметри написа какво би трябвало да се довърши ", изясни още министър-председателят.

Той акцентира, че преди време е приказвал с първия заместник-председател на Еврокомисията Франс Тимерманс, от който е чул оценката, че от май до момента има прогрес.

И едното, и другото е значимо, сподели Борисов във връзка изказванието на президента Румен Радев, че политиците би трябвало да се регистрират пред жителите , а освен пред Европейската комисия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР