Борисов пак нападна ПП-ДБ - вече били в предизборна кампания

...
Борисов пак нападна ПП-ДБ - вече били в предизборна кампания
Коментари Харесай

На 8 март ще се решава отиваме ли на избори, обявиха от ГЕРБ

Борисов отново атакува ПП-ДБ - към този момент били в предизборна акция

Колегите към този момент са в предизборна акция. Това разгласи Бойко Борисов по адрес на ПП-ДБ. Лидерът на ГЕРБ приказва пред кореспонденти в Народното събрание тази заран заобиколен от свои съпартийци. Той изясни, че ще показа плана за съдружно съглашение пред партията си на 5 март. На 6 март ще го даде на „ сътрудниците от ПП-ДБ да го четат “.

След това имало конгрес на Европейската национална партия. На 8 март Денков и Габриел към този момент щели да са привършили оценките на министрите.

„ И в случай че желаят да беседваме за съдружно ръководство целия мандат по всички тематики, ще има време през тези няколко дни да си сложат бележки или да го преправят, каквото желаят, да го разясняват, аз ще оставя тука договарящата група и, надлежно, на 8-и (март), в случай че сме се разбрали, отиваме напред. Ако не сме се разбрали, гласуваме оставката на Денков и кабинета и отиваме на избори – по този начин, както те са споделили на пета страница (в меморандума на ПП-ДБ – б.а.). Сиреч, ние умерено, търпеливо ще се опитаме да преглътнем предизборната им акция и квалификациите “, изясни Борисов.

Гледайте тук:



Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР