Борисов, отново лъжете безогледно. Г-н Борисов днес казал,че войната за

...
Борисов, отново лъжете безогледно. Г-н Борисов днес казал,че войната за
Коментари Харесай

Нинова: Борисов, отново лъжете безогледно! Ръстът в икономиката се дължи на 4 неща, които свършихме

" Борисов, още веднъж лъжете необмислено. Г-н Борисов през днешния ден споделил,че войната за едни е неприятно нещо, за едни е положително. И неизвестно за какво замесил моето име, че съм го удостоверила. Абсурд. Г-н Борисов, войната във всички случай и за всички е неприятно нещо. Обикаляте страната и лъжете необмислено ". Това написа във Фейсбук водачът на Българска социалистическа партия, вицепремиер и министър на стопанската система Корнелия Нинова.

" Ръстът в стопанската система не се дължи на войната. Дължи се на 4 значими неща, които свършихме:

1. Спряхме рекета върху бизнеса, който вашето ръководство прилагаше.

2. Спряхме течовете и кражбите, които вашето ръководство толерираше.

3. Подкрепихме съответно бизнеса за цената на тока.

4. Оставени на мира от рекет и обири, компаниите заработиха умерено и реинвестираха парите си в произвеждане, вместо да пълнят нечии джобове ", написа Нинова.

" Както и да манипулирате, колкото и ненавист да изливате, обстоятелствата са си обстоятелства: за пръв път България е преди всичко в Европа с нещо положително - рекорден растеж на индустриалното произвеждане. Ръстът не идва от експорт на оръжие както лъжете из цялата страна, а единствено от рандеман на въглища; произвеждане на питиета и транспортни средства, без автомобили; ремонт и инсталиране; облекло; енергийни и химически продукти; потребителски стоки; хартия и картон; хранителни артикули, медикаменти и други по-малки ", написа още Нинова.

 нинова-фб-2

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР