Борисов от Враца: ГЕРБ си има премиер, по-добър от мен

...
Борисов от Враца: ГЕРБ си има премиер, по-добър от мен
Коментари Харесай

Борисов от Враца: ГЕРБ си има премиер, по-добър от мен в момента няма


Борисов от Враца: ГЕРБ си има министър председател, по-добър от мен сега няма.

„ Две години некадърниците един проект не можаха да вкарат, с цел да вземе България пари. И тези се назовават умни, красиви, експерти. И аз приказвам единствено с обстоятелства “, съобщи пред актива във Враца водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
„ ГЕРБ има два разновидността, министър председател си имаме.
Мисля, че по-добър от мен няма. Такова държавно управление на малцинството надали е най-хубавото за момента, не е узрял политическия ни хайлайф “, съобщи още Борисов.

Като различен вид Борисов съобщи, че може да се излъчи различен министър председател, който да изясни на политическите сили, че злополуката, която следва ще чудовищна на страната, а България ще остане отвън периферията даже.
По мотив мигрантската рецесия, която се усилва,
Борисов напомни, че единствено преди години от Европейски Съюз са желали изнесени центрове за мигранти у нас, което щеше да значи хиляди бежанци в Странджа планина. Вместо това обаме и с помощта на редица диалози от негова страна с евролидерите и с Ердоган се е стигнало до решението Европа да заплаща на Турция, само че мигрантите да стоят там.
„ Без дебелоглав може да се направи държавно управление “,
безапелационен е Борисов и добави, че може да се подпише стратегия с ясни точки, всеки министър да поеме ангажимент за нейното осъществяване, а когато не се оправя ще бъде свален от Народното събрание.
„ Ако мислят за хората да седнем и да намерим формула.
Петков приказва за „ антикорупционно държавното управление на малцинството “, само че думата антикорупционно с лицата на Кирил Петков и Асен Василев е несериозно. Те нарушиха главните правила на правовата страна “, съобщи още водачът на ГЕРБ визирайки всички разкрития и решения на Конституционния съд.



Очаквайте детайлности!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР