Борисов обича да използва български професори, които да вози на

...
Борисов обича да използва български професори, които да вози на
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Служебният кабинет на президента работи с ГЕРБ

Борисов обича да употребява български професори, които да вози на задната седалка на джипа, а по-късно пенсионира в Народното събрание, сподели заместник-председателят на " Продължаваме Промяната "

" Изненадан съм, че президентът е толкоз прочувствен. " Продължаваме Промяната " беше партията, която му оказа помощ да завоюва втори мандат. Знаехме, че е значимо да има президент, който може да се опълчи на партиите на статуквото. Сега излиза, че служебният кабинет, който е назначил той, работи в страховит синхрон с ГЕРБ. Не мога да схвана той приема ли това нещо, че министрите и служебният кабинет работят на всички равнища с ГЕРБ. Това за мен е " мутри вътре ", а не - " мутри вън ". Това сподели заместник-председателят на " Продължаваме Промяната " Настимир Ананиев в " Още от деня " в ефира на във връзка обвиняванията на президента Румен Радев.

" Очаквах персонално да бъде специалист. Очаквах също, че Бойко Борисов ще се уплаши и няма да отиде самичък да вземе мандата от президента. Не съм сюрпризиран. Знам, че Борисов обича да употребява български професори, които да вози на задната седалка на джипа, а по-късно пенсионира в Народното събрание ", съобщи Настимир Ананиев във връзка излъчения кандидат-премиер от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, на който през днешния ден беше връчен първият мандат.

Ананиев акцентира, че не обезценява качествата на професор Николай Габровски, само че по негово мнение той ще бъде употребен.

" Ние сме в рецесия, би трябвало да се поеме доста ясна политическа отговорност. В момента политическата отговорност е на първата политическа мощ - ГЕРБ. Вместо да сглобят държавно управление, да покажат водачество в политиката в България, те направиха с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи един блицкриг против машините ", сподели още депутатът от Политическа партия.

Ананиев съобщи още, че сега, в който професор Габровски се е съгласил да стане част от номинацията на ГЕРБ, е изгубил своята гражданска еднаквост.

" Ние казахме, че в никакъв случай няма да работим с ГЕРБ и с върхушката към Бойко Борисов ", препотвърди позицията на политическата си група Настимир Ананиев.

Той дефинира кандидат-премиера, излъчен през днешния ден, като " контактьор ", изпратен от водача на ГЕРБ, който се пробва да " изпере своята известност ".

" За сравнението му с Меси. Истинският Меси вкарва голове, банкянският Меси вкарва пачки в чекмеджето. Истинският Меси има златна топка, банкянският Меси цялостни чекмеджето със златни кюлчета ", означи още Ананиев.

Заместник-председателят на Политическа партия разяснява импортирания от партията сигнал против БАБХ.

" За 70 лв. беше продадена българската граница. Директорът на БАБХ не е платил такса от 70 лв. за едно от делата, които се водят против частната лаборатория, и откакто не е платена тази държавна такса, делото печели лабораторията ", съобщи той.

Според депутата съществува съвършен синхрон сред ГЕРБ и министри от служебния кабинет. Именно близостта на Бойко Борисов до властта и опцията той да се върне, твърди Ананиев са аргументите България да не е част от Шенген.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР