Борисов не знам с какво се хвали, като по време

...
Борисов не знам с какво се хвали, като по време
Коментари Харесай

Каролев към Борисов за кредитния рейтинг: Посмали, Манго!

Борисов не знам с какво се хвали, като по време на Национална движение „Симеон Втори" кредитният ни рейтинг се увеличи 17 пъти, а в този момент даже не се покачва рейтингът, а вероятността. Бих му споделил, ”Посмали Манго ”, ”Посмали малко ”. Това съобщи икономистът Владимир Каролев пред bTV.
Това, което сподели Борисов е частично правилно, частично погрешно, уточни още Каролев в коментар за изявлението на премиера във връзка интернационалната рейтингова организация " Фич ", която увеличи вероятността от постоянна на позитивна пред дълготрайния кредитен рейтинг на България в задгранична и локална валута. " Несигурният резултат от изборите ще утежни позитивната вероятност на рейтинга на България, съобщи Бойко Борисов.
 Григор Лилов: Лъжа е, че кредитният рейтинг на България е нараснал Григор Лилов: Лъжа е, че кредитният рейтинг на България е нараснал
От през вчерашния ден всички властници и надлежно медиите и коментаторите им размахват наляво и надясно новината, че международната рейтингова агенци...
Основните индикатори, които всички кредитни организации преглеждат, са свързани с растежа на стопанската система. В проучването нас ни съпоставят с по-слабо развитите страни. Друг значим индикатор е финансовото положение на страната.
Наистина финансовото положение на страната е положително, само че това е с помощта на валутния ръб, Борисов няма никаква заслуга. С " Фич " съм склонен, че без да броим КПП-тата, след Швеция България беше страната с най-малки рестрикции, което се отразява на относително положителното положение на стопанската система ни, съобщи Каролев, представен от Фрогнюз.
В отчета на " Фич " се споделя, че не чакат политическа неустойчивост, написа че има възможност за държавното управление на малцинството, само че не чакат това да докара до проблеми, добави той.
ГЕРБ не вършат огромни пакости, тъй като валутният ръб им пречи, само че политически стоим добре. Ако някои от огромните популисти се съберат и завоюват изборите, това носи политически риск, само че те няма да съберат 4%, сподели още Владимир Каролев.
 Журналист: Борисов не схваща от стопанска система, само че съм погнусен от Ананиев Журналист: Борисов не схваща от стопанска система, само че съм погнусен от Ананиев
" Вижте, това, че в мрежите се популяризира трогателната фотография на премиера - Шут, седнал на един дънер в гората и разисква с финансовия...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР