Борисов не спечели в 10 областни града. Картата вече не

...
Борисов не спечели в 10 областни града. Картата вече не
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Борисов е бесен!

Борисов не завоюва в 10 регионални града. Картата към този момент не в мрачно синьо. Вчера на конференцията се видя, че министър председателят е гневен на резултатите и не се държа като победител, съобщи пред публицисти водачът на Волт – Настимир Ананиев, написа novini.bg.

Мая Манолова взе съвсем 200 000 гласа в София, над 120 000 от тях са на несоциалисти, което демонстрира припознаването ѝ като цивилен претендент, а не претендент на Българска социалистическа партия, както всички спътници на ГЕРБ се пробваха да ни убедят. Също по този начин резултатите на Манолова плюс гласовете „ Не поддържам никого “ са повече от тези на Фандъкова. София желае смяна, добави Ананиев.

За страдание Фандъкова отново ще крие зад тила си схемите на болшинство в Столичния общински съвет. Дълбоко в себе си аз мисля, че тя не искаше да завоюва тези избори, дори предвиждам, че няма да си изкара мандата до край, беше безапелационен Настимир Ананиев.

Много е значимо гражданската сила към Манолова да бъде съхранена и разгърната в цялата страна. И без институция зад тила си, тя би трябвало да остане цивилен омбудсман и да обори всичките си критици с дейности, както го прави през последните години, заключи водачът на първата общоевропейска партия в България.


 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР