Борисов лъже. Бил съм участник в тези срещи. На тях

...
Борисов лъже. Бил съм участник в тези срещи. На тях
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Бюджетът е фалшив, няма да го подкрепим

Борисов лъже. Бил съм участник в тези срещи. На тях имаше както мои сътрудници, по този начин и камери. Това сподели в ефира на bTV ръководителят на ПГ на " ИТН "  Тошко Йорданов по мотив изказванията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че е било контрактувано държавно управление на ГЕРБ, БСП и Има Такъв Народ с първия мандат, само че е пропаднало.

И на двете срещи не е говорено такова нещо. Нито един представител на Има Такъв Народ не е разговарял с Борисов за кабинет. Ако някой твърди противоположното, дано да каже по кое време, къде и с кого, съобщи Йорданов.

Г-н Борисов доста постоянно споделя неща, които не са правилни. Това не е първият случай, добави той.

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ уточни, че не утвърждава направения от министъра на финансите Асен Василев проектобюджет за 2023 година

Този бюджет в този му вид няма да получи нашата поддръжка. Той е бюджет единствено " на хартия ". В него има заложени доходи и разноски единствено " на хартия ". Този бюджет е подправен, подчерта Тошко Йорданов.

Той означи, че от Има Такъв Народ към този момент са настроени скептично и към концепциите на ръководещите за правосъдна промяна.

Ако си мислят, че ще ни представят един план и ние ще го подкрепим, няма да стане. Първо ще желаеме да го забележим, да има конкретика. Искаме да ни изпратят плана документално, с цел да се срещнат нашите специалисти с него, сподели още Тошко Йорданов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР