Борисов купува самолети, за да може американците да го оставят

...
Борисов купува самолети, за да може американците да го оставят
Коментари Харесай

Гевеч: Борисов купува самолети, за да го оставят на власт американците още няколко месеца

" Борисов купува самолети, с цел да може американците да го оставят на власт още няколко месеца. Той употребява нашите пари, с цел да си купи комфорт. Но българите не са глупави и по тази причина са на улиците ". Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев. По негови думи държавното управление още от началото на годината е водило договаряния за закупуването на нови 8 самолета Ф-16. Той уточни, че държавното управление желае да похарчи тези милиарди, тъй като обича себе си и желае да остане на власт.

Депутатът съобщи, че държавното управление понижава бюджетните разноски доста по-бързо, в сравнение с понижават бюджетните доходи. Тоест ръководещите отчитали " кървави бюджетни остатъци ". " ГЕРБ вършат тъкмо противоположното на това, което вършат всички европейски страни - свиват бюджетните разноски и регистрират остатъци. Така банкрутираха хиляди компании, фамилиите изнемогват, а децата не могат да отидат на учебно заведение, нямат пари да се облекат ", възмути се той.

Гечев посочи, че смяната на налозите би трябвало да стане доста деликатно и уравновесено. Той уточни, че към този момент няколко пъти алените внасят в Народното събрание оферти за подоходно облагане на физически лица. По този метод най-бедните ще бъдат освободени от данъчно облагане, а ще бъде въведено последователно и прогресивно данъчно облагане, което да резервира сегашната данъчна тежест върху междинната класа и гладко да увеличи налозите на най-богатите.

Според социалиста Българска социалистическа партия има действителни шансове да победи на идващите парламентарни избори. По негови думи в политиката няма място за песимисти и обезверени хора, по тази причина Българска социалистическа партия трябвало да се активизират и да създадат всичко допустимо да приготвят детайлна стратегия, с която да убедят гласоподавателите да ги поддържат.

Когато един член на партията желае да остане в нея единствено в случай че е на челна позиция, това значи, че мотивацията му е друга от главните цели на партията. Така че това, което стана, е добре за Българска социалистическа партия. Така аленият народен представител разяснява напускането на шестимата народни представители от ПГ на Българска социалистическа партия.

Той бе безапелационен, че Българска социалистическа партия е демократична партия. По негови думи в изявите на шестимата напуснали партията няма нито едно предложение и някакви нови хрумвания. Според Гечев те не са посочили, че не са съгласни с главните хрумвания на партията или с подготовката за изборите, а са изразявали персонални ползи. " Искат да си запазят ситуацията на феодали и цялостен живот да бъдат водачи на листи, което не е задоволително. Затова членовете на партията ги наказаха ", съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР