Борисов коментира предложения от ПП-ДБ проектокабинет с премиер Акад. Николай

...
Борисов коментира предложения от ПП-ДБ проектокабинет с премиер Акад. Николай
Коментари Харесай

Борисов: Кабинетът на ПП-ДБ е неприемлив

Борисов разяснява оферти от ПП-ДБ проектокабинет с министър председател Акад. Николай Денков.

" В него има фигури, за които не мога да кажа неприятно - министрите на защитата и екологията. Но те са сбъркали времето - два следващи избора народът споделя, че те не могат да ръководят сами. Освен мен Политическа партия други другари нямат, постоянен кабинет би се получил, в случай че е общ с ГЕРБ. Като цяло обаче е партиен и недопустим за нас ", съобщи водачът на ГЕРБ.

" Благодаря на президента Радев, че дава още време. Вече имаме една чернова, която за нас е строго неприемлива, тъй като кабинетът на Политическа партия е партиен откакто Василев и Денков вземат участие в него. Ако в шаблона се намерят места за водещи наши специалисти като министри, може да се случи. Поздравявам и Петков, че не е в кабинета, само че в случай че са пуснали Василев, значи или му имат огромно доверие, или е огромен капан. Основните упреци бяха към него. Или желаят да го отстрелят, или да не стане нищо. Единственият другар на Асен Василев е Бойко Борисов - единствено по този начин може да се носи всеобща отговорност. Ако скритият министър председател е Асен Василев не е почтено, по-добре да стане министър председател ", уточни Борисов.

" В този му тип Политическа партия няма по какъв начин да имат кабинет. Интересни ще са ми договарянията с Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. Дано президентът даде още няколко дни, с цел да чуем и другите партии. Ние сме в непрекъснат диалог с тях, държат се колегиално и ние към тях - също ", сподели още Борисов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР