Борисов кешира властта си, което е сигурен признак, че периодът

...
Борисов кешира властта си, което е сигурен признак, че периодът
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов скоро няма да е политик, а олигарх

Борисов кешира властта си, което е сигурен симптом, че интервалът му в политиката завърши. Започва интервалът му на олигарх. Това написа на си във Фейсбук някогашният посланик Илиян Василев .
" Ако това което слушам за Нова ТВ е правилно, отново западната компания ще заплати едни нереално огромни пари, с цел да кешира " краткотрайното престояване " в благосъстоятелност на групата Пеевски-Домусчиев-Борисов ", разяснява още той.
Публикуваме цялостното известие на Илиян Василев без редакторска интервенция:
Както и в тази ситуация с Виваком, по този начин и с Нова ТВ, следим така наречения кеш навън от активи, които станаха знак на политическа корупция, корист с власт /блокирането на покупко-продажбите през КЗК/ и облагодетелстване на политици олигарси.

При Виваком - медиаторите /Борисов, ВТБ, Пеевски, и групата на братята Велчев и Спас Русев/ направиха прилична разлика от близо половин милиард, като получиха от едни от вложителите, подготвени да платят още предходния път пазарната стойноста на активите на Виваком. Тогава Борисов блокира сделкта, с цел да може Виваком да бъде платен доста под пазарната цена и в този момент пристигна времето за кеш навън.
Ако това което слушам за Нова ТВ е правилно, отново западната компания ще заплати едни нереално огромни пари, с цел да кешира " краткотрайното престояване " в благосъстоятелност на групата Пеевски-Домусчиев-Борисов.
Много са вероятните пояснения - зная единствено, че и БТВ и Нова ТВ ще продължат да обслужват статуквото.
Борисов кешира властта си, което е сигурен симптом, че интервалът му в политиката завърши.
Започва интервалът му на олигарх.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР