Борисов използва характерните за него трикове, за да не се

...
Борисов използва характерните за него трикове, за да не се
Коментари Харесай

Манолова: Борисов използва трикове, за да не се яви в парламента, само в България Плана за възстановяване още се обсъжда

Борисов употребява присъщите за него трикове, с цел да не се явява в Народното събрание, съобщи в декларация от името на парламентарната група на „ Изправи се! Мутри вън! “ ръководителят ѝ Мая Манолова.
Тя за следващ път разкритикува Борисов, който не извърши решението на депутатите да се яви през днешния ден пред тях, с цел да показа детайлности към Националния проект за възобновяване и резистентност. Премиерът би трябвало да бъда изписан от болница през днешния ден, където претърпя интервенция на коляното.
 Изслушването на Бойко Борисов отпадна от седмичната стратегия на Народното събрание Изслушването на Бойко Борисов отпадна от седмичната стратегия на Народното събрание
Изслушването на премиера Бойко Борисов в оставка отпадна от седмичната стратегия на Народното събрание без разискване.Точката не попада...
„ Големите международни стопански системи към този момент внесоха такива проекти. Само в България, поради деструктивното ръководство на българското държавно управление, проектът към момента се разисква “, съобщи Манолова от парламентарната естрада.
Тя добави, че с помощта на проекта страната ни може да получи над 12 милиарда лв., които да влязат в стопанската система, както и да се възползва от още безлихвени заеми. Според Мая Манолова проектът би трябвало да бъде импортиран в европейските институции до април, с цел да бъде утвърден до началото на лятото.
Тя прикани още един път министър председателят в оставка Бойко Борисов да рапортува навреме за готовността на страната ни да внесе проекта и акцентира, че от нейната парламентарна група ще предложат неговото „ доработване “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР