"Борисов иска да възпали стари седесарски рефлекси." Това заяви пред

...
"Борисов иска да възпали стари седесарски рефлекси." Това заяви пред
Коментари Харесай

Иво Христов: Радев знаеше за листата на БСП

"Борисов желае да възпали остарели седесарски рефлекси. " Това съобщи пред bTV някогашният началник на кабинета на президента и претендент за евродепутат от Българска социалистическа партия Иво Христов.

Според него българската политическа реалност се трансформира във фейлетон, в който Борисов споделя нещо и по-късно всички го разясняват.

Христов е безапелационен, че са смешни изказванията на премиера за налагане на пълзяща тирания от страна на Българска социалистическа партия. В отговор той запита какво в действителност е това, когато градеж се стопира по волята на премиера или бюджетът се трансформира още веднъж по негово предпочитание. Всичко опира до Борисов по думите му.

Христов посочи, че когато завърши един интервал, историците дават определение за автокрация. „ Но признаците са налице. Преди месеци той беше привикал целия общоприет щаб на откриването на Министерски съвет, с цел да разгласи какъв брой пари дава за армията. Ролята им беше да гледат признателно. Същото се разиграва и с митрополити от Българската православна черква и рутинно се разиграва с шефове на всевъзможни спортни федерации. Това автокрация ли е? Най-малкото е театър на автокрацията “, разяснява претендентът за евродепутат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР