Борисов и Радев говорят почти еднакви неща. Румен Радев от

...
Борисов и Радев говорят почти еднакви неща. Румен Радев от
Коментари Харесай

Кольо Колев: От атаката срещу Елена Йончева пострада ГЕРБ

Борисов и Радев приказват съвсем идентични неща. Румен Радев от встъпването си в служба си избра позицията да приказва от позицията на недоволните. През цялото време той твърдо следва тази линия да приказва от името на хората, избутани встрани от живота. Това сподели социологът Кольо Колев в предаването "Офанзива " по Канал 3.

Според него борбата сред президент и министър председател не виждам какви вреди може да нанесе. „ Сигурен съм, че избрани кръгове упражняват напън върху Радев за основаване на нов политически обект. Има голяма ниша в страната, която се нуждае от опция. Тази вяра и отвращение към статуквото. Наблюдава се и във Франция, посредством протест против политическото статукво. И у нас се търси опция. 2 милиона индивида живеят на ръба на мизерията. Всичко протичащо се е гневът на хората, които усещат, че властта живее на техен тил “, съобщи Колев.

Социологът предвижда, че в случай че Радев се яви със собствен политически план, той ще дръпне доста гласоподаватели от останалите политически сили.

От офанзивата против Елена Йончева пострада ГЕРБ. Тя е трябвало да знае, че парите на Цветан Василев са мръсни, счита Кольо Колев.

По думите на социолога, проучване на организация „ Медиана “ от преди ден демонстрира, че Българска социалистическа партия води пред ГЕРБ с 1,5% преди евроизборите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР