“Борисов и Петков си правят сметки без кръчмар.А, ако не

...
“Борисов и Петков си правят сметки без кръчмар.А, ако не
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Борисов и Петков си правят сметки без кръчмар

“Борисов и Петков си вършат сметки без кръчмар.А, в случай че не знаят къде да го намерят, да питат Христо Иванов ”. Това написа във фейсбук водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов. Борисов и Петков

“Опитвам се да обмислям математически. Провокиран съм от двамата водачи, които съставляват “сглобката ” – едно математическо деяние, срамно и нечистоплътно, само че математическо. Та, предизвикан съм от техните изявления за математиката през днешния ден ”, написа той.

Публикуваме целият текст без редакторска интервенция:

“Опитвам се да обмислям математически. Провокиран съм от двамата водачи, които съставляват „ сглобката “ – едно математическо деяние, срамно и нечистоплътно, само че математическо. Та, предизвикан съм от техните изявления за математиката през днешния ден. Първо, да ви ги изтъквам: Бойко Борисов: “Да знаете, че след няколко дни ще има час по математика и ще се брои ”, завършек на цитата. Това го е споделил на „ Продължаваме Промяната “ във връзка с идния избор на съмнение. А, ето какво е споделил в отговор Кирил Петков: „ Математиката е ясна, вотът няма да мине “, завършек на цитата. Чисто математически мога да кажа, че и двамата си вършат „ сметки без кръчмаря “. Това е национална сентенция, само че в тази ситуация кръчмарят е Пеевски. Като виждам по какъв начин ги командва в Парламента, бих ги посъветвал първо да го питат, пък след това да се обаждат. А, в случай че не знаят къде да го намерят, да питат Христо Иванов. Мога да дам още едно математическо пояснение на сегашната политическа обстановка. Нарича се „ умножение по нула “. Каквото и число да умножиш по нула, постоянно се получава нула. Ако хипотетично приемем, че Кирил Петков е нула, а той е на всички места, то където участва Кирил Петков, резултатът от уравнението постоянно ще е нула. ”

Както Safenews писа по-рано, “математиката е ясна, вотът няма да мине. ”

Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков в Русе в отговор на коментара на Бойко Борисов, че в политиката най-важна е математиката, изключително когато следва избор на съмнение, предаде БГНЕС.

Според Кирил Петков, „ Възраждане “ и Има Такъв Народ са деструктивни.

“Не не могат да дадат никакво решение на даден проблем.  Това, което вършат е празен звук. Опитват се преди локалните избори да си вдигнат рейтинга посредством избор на съмнение ”, изясни той.

“В политиката най-важна е математиката. Когато ти следва избор на доверие, би трябвало да можеш да смяташ, както Чърчил го е споделил ”, съобщи Борисов в Плевен.

“Да прикани сътрудниците от Политическа партия, че скоро би трябвало да се счита ”, сподели още той.  “Трябват им 121 депутати, означи водачът на ГЕРБ. Истината е, че и те без нас не могат, само че ние без тях също не можем. И без Движение за права и свободи не можем ”.

Той означи, че партията на Кирил Петков и Асен Василев има тридесетина депутати, а ГЕРБ 69.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР