Борисов и Пеевски предпочитат да си седят вътре, а отгоре

...
Борисов и Пеевски предпочитат да си седят вътре, а отгоре
Коментари Харесай

Доц. Петър Чолаков: Борисов и Пеевски обичат да застават зад красиви проевроатлантически лица

„ Борисов и Пеевски избират да си седят вътре, а от горната страна да има някакви други красиви проевропейски и проевроатлантически лица “.

Това съобщи пред „ БНР “ политологът доцент Петър Чолаков , който разяснява идните локални избори в София на 29 октомври. Според него има възможност ГЕРБ и Движение за права и свободи да сложат „ динена кора “ на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ в желанието си да ръководят сами .

Той посочи, че на този стадий е съвсем невероятно да се предвижда кой ще вземе столицата, защото са вероятни доста изненади и нито един претендент не трябва да бъде подценяван .

Политологът напомни, че кандидатурите на Васил Терзиев и Антон Хекимян са противоречиви за част от последователите на ПП-ДБ и ГЕРБ, а това може да ги разколебае на изборите, от което в това време да се възползва трети претендент  да покаже по-добър резултат.

„ Те са политически младенци. Сега занапред прохождат политически. Пред двамата са два бели листа и следва от тях да изпишат личните си политически биографии. “

По думите му би било доста забавно за гласоподавателите да гледат ефирен спор сред Терзиев и Хекимян , само че предизвести, че той крие голям риск, защото в него всичко може да бъде изгубено за секунди. Той въпреки всичко посочи, че двамата дължат това на феновете, защото са непознати за тях и би трябвало да се изправят един против различен

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР