Борисов и дежурният куфар“ в джипката Нанков са в критична

...
Борисов и дежурният куфар“ в джипката Нанков са в критична
Коментари Харесай

Камъните падат, падат от небето или как Rolling Stones* съсипва кампанията на Борисов

Борисов и дежурният „ куфар “ в джипката Нанков са в сериозна пиар обстановка. Падащи камъни удариха супер продукцията, снимана от Шехерезада по пътища и магистрални прави. Розовите репортажи секнаха още след конфузния срив на скална маса на пътя към Рилския манастир, а Борисов и „ куфара “ позираха пред камерата единствено дни преди този момент.
Бах мааму, рекоха си даже върли гербаджии, като видяха и чуха, че отново природата е винова, а не някой шеф на богатства заплата. Това най-вече нервира българинът, по тази причина и Борисов от години натъртва на обвиняванията, че комунистит не са създали нищо, а каквото въпреки всичко са построили, само че е калпаво, та се постанова да застроява страната изначало. Митът рухна доста бързо. Причината я знаят всички: кражба на огромна част от вложените средства.

Още не свестили се от падналите камъни към манастира, почнаха да се срутен скали и тиня на други места. Шосето към Своге още е затворено, а от АПИ повтарят едни и също алабализми за дъжд, подпочвени води и прочие „ страхотии “, които, видите ли, се случват само в България.

Черешката на тортата в Борисовия ПР – метрото, му нанесе удар под кръста. Подът на права от трасето сред станция „ Театрална “ и „ Хаджи Димитър “ се продъни. Вадата, известна като Перловската река, вдигнала талази 9 бала, почвата не издържала и пясъкът се втечнил. Запомнете тази умност: полутечен пясък. Направихме обстойна инспекция за поддръжката, екплоатацията, контрола и зародилите повреди в метра по целия свят. Такава щета не е маркирана на никое място. Не че няма проблеми, само че като обяснените у нас – няма. А метрото в Будапеща минава под Дунав, в Лондон – под Темза, до тях са Парижкото, Петербургското, в Китай, Съединени американски щати и прочие

Борисов мълчи, а изпратените в малките екрани разбирачи са ултра неубедителни, смешни и жалки. Само, че и гербаджии научиха кой е строителят и се направиха съответни заключения. Поредни…

Скална маса едвам не размаза кола и на любимката на Борисов – автомагистрала „ Струма “. Човекът с тъпана от АПИ вика: Поставената мрежа е задържала за малко свличането на скална маса “. Този човечец в действителност е жалка картинка. Но няма по какъв начин да е друго, като е предложен от Нанков, бил е зам., а по-късно и титуляр регионален шеф на Ловеч, а образованието му е икономическо или юридическо, не е доста ясно. Познанията му за пътищата са колкото и тези по суахили няварно. Практика в ГЕРБ е такива хора се спускат – а те се съгласяват - да дават отговор за неща, от които нямат разбиране. Ако този чуе какво приказват за него същински пътищари (така назовават специалистите, приключили компетентност „ Пътно строителство “), ще се гръмне начаса… Не че Нанков със приключената „ География “ и по-късно задочно магистратура в СУ „ Регионално развиване и ръководство “, отбира нещо от пътища… Но и двата са правилни на партията-кърмилница дейци и това очевидно е остатъчно.

А земя и камъни се срутват от ден на ден и оголват некадърността на ръководството. Преди избори това е в действителност неприятна работа. Волът като рие, на гърба си рие, - е споделил народът.

Свличане спре придвижването по пътя Крумовград – Момчилград. Камъни затрупаха и права на жп линията в региона на Черна Места, Благоевградско. Проблемите в Кресненското дефиле не стопират.

Получава се предизборна акция с лозунги, джипка и падащи камъни. Нещо като Rolling Stones… Накрая Мик Джагър и компания ще излязат отговорни, в случай че Борисов и ГЕРБ се спънат по пътя към по този начин бленуваната победа на 4 април...

Всъщност по-подходяща за премиера и компания е " Kамъните падат, падат от небето. Капка ми падна на сърцето - осъществяване на бат` Милко Калайджиев.

Фрог нюз

* Rolling Stones – Търкалащи се камъни на англ. Британска легендална рок група, един от знаците на международния рок с вокалист Мик Джагър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР