Борисов, гледай си партията и си отговори защо не можеш

...
Борисов, гледай си партията и си отговори защо не можеш
Коментари Харесай

Нинова отговаря на Борисов във фейсбук

Борисов, гледай си партията и си отговори за какво не можеш да управляваш повече. Това написа във фейсбук профила си водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова малко след новината, че Борисов се отдръпва от депутатското си място. 

" Борисов преди да приказва за Българска социалистическа партия да си гледа неговата партия ", отвърна Нинова на думите на премиера, че не е виждал от десетиления такова сриване като на Българска социалистическа партия. " Нас ни назоваха срутище, а от 31 многомандатни изборни региона ГЕРБ завоюва в 24. И в селото на президента Радев сме първи, и в Плевен сме първи, и в Учиндол, и в Кюстендил, и в Банкя, и във Враца, Монтана, Видин отново сме първи. Нека се почитаме, това е трудът, това са гласовете на гласоподавателите ", разяснява Борисов по-рано на персоналния си профил в обществената мрежа.  

Нинова обаче го отвърна с думите: " Защо след 11 години ръководство и еднолична власт се докара до там, че даже с целия държавен запас, с излетите милиарди и брутално накупени гласове не може да ръководи повече и да мръдне в Народното събрание без гласовете на най-малко още две партии. Ние сме падали и на по-малко депутати и сме се изправяли. И в този момент ще се надигнем. Но на него такова сриване на ГЕРБ му е за пръв път.  Въпросът е дали всички ще проявим мъдрост да не му позволим да се изправи или загледани в себе си ще му позволим да се върне ". 

 

Борисов, гледай си партията и си отговори за какво не можеш да управляваш повече Борисов преди да приказва за Българска социалистическа партия да си...

Posted by on 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР