Борисов ги върти всичките на малкия си пръст. Киро и

...
Борисов ги върти всичките на малкия си пръст. Киро и
Коментари Харесай

Андролова: Борисов ги върти всичките на малкия си пръст. За Киро и Асен шишът, на който ще ги опекат, е поставен вече…

Борисов ги върти всичките на дребния си пръст. Киро и Асен прибират по някоя троха, с цел да не пищят и да не подвигат кавги краткотрайно. Но шишът, на който ще ги опекат, е подложен към този момент и се върти. Скоро на Борисов ще му се наложи да смени и тези свои сътрудници, в случай че успее да планува наклонността, която се задава. Така планува анализаторът Калина Андролова в собствен нов пост.

 

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Първо сътрудниците от сглобката му набиват канчето на Радев, слагат го в ъгъла, по-късно излиза Борисов и се афишира срещу импийчмънт на Румен Радев. Като нежно го поплясква: „ За импийчмънт е неуместно да се приказва за човек, който е директно определен от народа! “. Просто Борисов ги върти всичките на дребния си пръст. Включително сътрудниците му от ДПС-то. Които също се смятат за доста опитни играчи.

В политиката няма другарства. Има партньорства сред архиврагове.

И тези партньорства постоянно се трансформират ситуационно. Наставникът на Кирето, баща Петко, не е кадърен да надхитри самичък тези хищници. Киро и Асен прибират по някоя троха, с цел да не пищят и да не подвигат кавги краткотрайно. Но шишът, на който ще ги опекат, е подложен към този момент и се върти. Скоро на Борисов ще му се наложи да смени и тези свои сътрудници, в случай че успее да планува наклонността, която се задава. Много протести и митинги има в Европа, обрисува се различен тип европарламент с други решения.

За България ще се води борба за въздействие и през Турция.

През степента на районно навлизане на Турция ще се повлече опция за наличие и деяние на съответна геополитическа мощ. Турция е оптимално способна да се възползва от тази своя посредническа роля, която й дава редица преимущества и даже й отваря порти за бъдещето. А ние сме оптимално неспособни за каквато и да е оценка на обстановката, за прогноза, деяние и прочие Радев и кабинетите му към този момент демонстрираха по какъв начин тъкмо може да се направи това навлизане през Турция. Не знам що за военачалник е този, само че националната сигурност му е като откъс от Дядо Горио, бла-бла и нещо такова за низости. Този могат да го изпързалят по всички вероятни способи. Около него е цялостно с гълъби и катамарани, които го поучават дали ще вали, да си вземе ли чадър през днешния ден и прочие

В Балканският клъстер ние сме най-глупавите.

То единствено с ганьовско и копринковско потупване по гърдите „ Болгар! Болгар! “ не се прави политика. Трябва и да си чел някоя книга, но освен „ Величие и проваляне на куртизанките “. И аз доста обичах Балзак като ученичка. Великолепен публицист! Един от тези, които образуват базовите познания за човешките инстинкти, навици, връзки. Но не и за геополитиката, националната сигурност, хибридните войни, Балканите и турската външнополитическа тактика. Любимите сюжети на Балзак са любовните драми, несъмнено. Но също и живописния типаж на провинциалния сребролюбец, обогатил се вследствие на спекулации. На безделника, който прахосва времето и битието си с самоувереност. На дребните съществувания, които нямат широчина на погледа напред, с цел да видят, а какво щеше да се случи, в случай че Копринков не беше Копринков, а Киро и Асен не бяха открити като „ гениални “ точно от Радев…

 

 

Още вести четете в секция Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР